Webshop » Feedback van klanten

Feedback

26 Juni 2019

Dag Myriam

Een tijdje geleden heb ik op jouw aanraden Fluox en Travel gekocht (bij een Ven- therapeut in de buurt), omdat mijn vriend en ik erg lang griep hadden gehad na een vakantie Marokko, waar het begonnen was... we hadden ook symptomen van hooikoorts erbij (ik voor het eerst) en bleven allebei moe...

We hebben ons precies aan het Fluox schema gehouden (we namen het samen met Travel in) en... we knapten na 1-2 weken echt op! Ik heb geen last meer van moeheid of hooikoorts, mijn vriend is ook van zijn moeheid af, maar moet helaas nog wel vaak niezen...

We zijn allebei zowel lichamelijk als psychisch erg opgeknapt!

Ik was een beetje depri, omdat ik (op mijn 60ste) maar geen baan meer leek te krijgen (jaar werkloos)... maar 3 weken geleden kreeg ik opeens 2 banen aangeboden, voor beiden voelde ik veel passie... en ik werk nu in een fijne sfeer... nu heb ik dus 2 banen die ik erg leuk vind en kan combineren!! 

Ik weet zeker dat de korrels van Fluox en Travel mij daar bij geholpen hebben!

Ik wilde je dit uit dankbaarheid, ook namens mijn vriend even laten weten...

Het is een genade in mijn leven dat ik jaren geleden de kuren van Alfons Ven heb ontdekt en gebruikt en... dat ik nog een aantal keer les heb gehad van Alfons en dat hij speciale kuren voor mij en mijn familie heeft geadviseerd, ik weet zeker dat wij hierdoor een veel beter leven hebben gekregen! 

En... ik ben heel blij dat jij de Stichting Evolutie Visie voortzet, heeeeeel belangrijk werk :-) 

Lieve groetjes, 

Alexandra 

xxx

5 December 2018

Dag Myriam,

ik heb de eerste kuur (sensi) achter de rug.
Ik merk dat alle ergernissen, boosheid en negativiteit bij mij verdwenen is. En ik kan je verzekeren: ik was er erg aan toe. Wonderbaarlijk! Ook mijn energie voelt weer veel beter. Ik ga nu even wachten om de volgende kuren te nemen.
Straf spul, die korrels.

mvg, J.D.G.


    Loading...